Mail: info@printex.be

De Epson SureColor SC-S70600 is de eerste Epson-printer van 162,6 cm die tegelijkertijd witte en metallic inkt ondersteunt.

Dankzij de combinatie van Epsons UltraChrome GSX-inkt en de beproefde Micro Piezo TFP-printerkop zijn afdrukken van hoge kwaliteit verzekerd. De printerkop biedt duidelijkheid, fijne detaillering en vloeiende overgangen bij een resolutie van maximaal 1440 x 1440 dpi.

Behalve traditionele proceskleuren, biedt de GSX-inktset inkt in de kleuren lichtcyaan, lichtmagenta en grijs voor het genereren van ultravloeiende kleurovergangen en neutrale grijstinten. De GSX-inktset omvat tevens een reeks speciale kleuren zoals wit, metallic-zilver, oranje en oranje plus.

Witte, metallic en oranje inkt zorgt tevens voor betere prestaties, grotere veelzijdigheid en een groter productiebereik, ongeacht of het om het maken van eenvoudige affiches of het vervaardigen van hoogwaardige afbeeldingen en decoraties gaat.

De geavanceerde formule van onze Ultrachrome GSX-inkt zorgt voor uitmuntende duurzaamheid met een lichtechtheid tot drie jaar in een buitenomgeving zonder lamineren*.

Oranje plus inkt
Deze laatste nieuwe toevoeging aan ons Ultrachrome GSX-assortiment vergroot het vermogen om heldere, verzadigde kleuren af te drukken en vormt een aanzienlijke verbetering ten opzichte van onze bestaande oranje inkt